... Every secOnd is wOrth ...

... Every secOnd is wOrth ...

Rabu, 19 Jun 2013

Mock Hotel

assalamualaikum & selamat malam..lewat hari2 ni mata mengantuk je dok kira time.Balik ber mock hotel petang tadi sempat la jugok lelap mata dalam 1 jam. Sebelum ni hanya ada kitchen je tapi terik nim bukan setakat ade kitchen je,operasi restoren pun ade,huhu.. double gituuu
memang memenatkan lebih2 lagi ari ni adalah first kelas..fulamak...mmg fantastik!  malam tu da siap iron kemeje putih untuk pakai esok..semangat bohh,tapi di sebabkan  xde slack,rembat jeans,hahaha...
kemeja putih + tudung hitam + jeans biru :-)

pagi tu sempat jugok goreng mee untuk breakfast sebelum gi mock hotel,excited kemain..haha..almaklumlah kan kali ni lec baru,hehe..bila dang sampai sana enjoy la,lec ngn student sama2 blajo cara2 lipat napkin,food serving,susun kutleri dsb..my lec kitchen ada bagitaw,ade kurang lebih dalam 200 jenis lipatan napkin,tapi permulaannya hanya bberapa jenis je kitorang dapat blajo..next time??
 in shaa allah dapat blajo yang lain agi :-) lebih2 merioh agi pelajar2 sekolah daripada setiu wat lawatan ke mock hotel ni tengahari tadi.Enjoyyy...

banana

pocket

pelita

lilin

kipas

tengkolok