... Every secOnd is wOrth ...

... Every secOnd is wOrth ...

Selasa, 7 Januari 2014

Bengkel Resume



Last sem ni, dalam seminggu kelas ade 3 hari je, ahad,selasa,khamis,hari lain off. Ari niy lepas semayang subuh dah mule iron baju siap2, berbaju kemeja bertudung merah. Semangat punye pasal,awal2 dah kemas nota untuk kelas english purpose dan human resource management. Pukul 9 pagi da start ke kelas. Rupe2 nye silap, hari ni takde kelas sebab lecturer2 buat program bengkel resume. Pukul 9 hingga 12,dalam pukul 10.30 kiteorg di bekalkan biskut tiger n mineral setiap sorang. alhamdulillah,sampai ke petang kenyang. Tamat je program tu kiteorng begambo ramai2. Bengkel resume ni di adakan bagi pengetahuan pelajar2 semester akhir macam aku ni untuk hasilkan resume yang baik untuk apply keje nanti. Nasib baik hari ni tergerak nak pakai lawo2,hihihi..kebiasaannya aku pakai t-shirt dengan jeans je gi kelas..walaupun peraturan di kolej tidak membenarkan student2 nye berpakaian macam itu,tapi ade je yang pakai..
Balik je dari kolej terus ke pejabat agama ambik borang kursus nikah, then balik umah mandi2 semayang zohor baring2 tup2 terus terlelap,so malam ni jadi la burung hantu.. ^^